Home Uncategorized Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong Visi Misi

Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong Visi Misi

by ciampeathehomedesignings
Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong Visi Misi

Sekolah Menengah Kebangsaan Dabong Visi Misi

Visi & misi. visi. smk dabong akan menjadi sekolah berkualiti dalam bidang akademik, ko kurikulum dan sahsiah pelajar menjelang 2010. misi. akan berusaha bersama sama menigkatkan pencapaian yang gemilang dalam bidang akademik, ko kurikulum dan membangunkan modal insan yang berkualiti. posted by sarip at 8:53 am. Visi & misi. smk dabong akan menjadi sekolah berkualiti dalam bidang akademik, ko kurikulum dan sahsiah pelajar menjelang 2010. akan berusaha bersama sama menigkatkan pencapaian yang gemilang dalam bidang akademik, ko kurikulum dan membangunkan modal insan yang berkualiti. Sekolah menengah kebangsaan dabong atau nama ringkasnya smk dabong, merupakan sebuah sekolah menengah kebangsaan yang terletak di kampung dabong. pada 2009, sekolah menengah kebangsaan dabong memiliki 583 pelajar lelaki dan 601 pelajar perempuan, menjadikan jumlah keseluruhan murid seramai 1184 orang. ia mempunyai seramai 78 orang guru. 2009. Sekolah menengah kebangsaan dabong atau nama ringkasnya smk dabong, merupakan sebuah sekolah menengah kebangsaan yang terletak di kampung dabong. Sekolah menengah kebangsaan merchang, 21610 marang, terengganu misi sekolah dan visi sekolah :: visi sekolah. sebuah sekolah lengkap.

Sekolah Menengah Cemerlang Di Selangor Kumpulkan I

Sekolah Menengah Cemerlang Di Selangor Kumpulkan I

Sekolah menengah kebangsaan layang layang visi dan misi 3:48 pm sekolah ini diberi nama sekolah menengah rendah layang layang sempena lokasi sekolah di daerah. Mewujudkan kumpulan kerja bagi merealisasikan visi dengan berpandukan p&p yang berkesan. mewujudkan budaya rajin berusaha dalam kalangan murid sekolah. mewujudkan budaya kerja yang efisyen antara staf sekolah. mendapatkan kerjasama dan sokongan daripada pibg dan seterusnya dari semua ibubapa. Misi sekolah menengah kebanggsaan perlis berazam dan berusaha menjadi sekolah bestari yang terunggul berdasarkan: menyediakan sistem pengurusan dan pentadbiran yang sistematik dan berkualiti berasaskan kepada ciri ciri kreatif dan inovatif.

Visi Misi Sekolah Smk Negeri 2 Tanjung Raya

Visi Misi Sekolah Smk Negeri 2 Tanjung Raya

Sekilas Memori Smk Dabong 2022

sekilas memori smk dabong 2022. gimik dan tarian sempena bulan penghayatan tokoh tokoh merdeka aspirasi negara tahun 2019. seni terbaharu menggunakan tulang belakang kertas folio kehebatan seorang pelajar smk dabong menggunakan ape entah pemandangan 2 buah sekolah melalui jendela keretapi. smk dabong & sk dabong. #traintodabong #kualakrai. from as early as 6am, students from sekolah menengah kebangsaan dabong, kuala krai, were getting ready to board the first videoshow. pengumuman markah keseluruhan bagi semua acara sukan tara sempena tahunan smk pulau gaya tahun 2022. di sini saya kongsikan sedikit kisah pengalaman saya merakam gambar pelajar sekolah di kuala geris sedang menanti ketibaan mesyuarat agung pibg ndc 2022 kali ke 49 马六甲圣母国民型中学第49届家教协会会员大会tarikh 日期:25 june 2022 masa video ini khas untuk anak anak murid tingkatan 1 sesi 2021 untuk mengenali sekolah baharu mereka iaitu smk lubok antu. seiring dengan hari sambutan kemerdekaan yang ke 61, sekolah menengah kebangsaan tumpat telah menyambut

Related image with sekolah menengah kebangsaan dabong visi misi

Related image with sekolah menengah kebangsaan dabong visi misi

Related Posts